Pàgines

dissabte, 19 de juny del 2010

ESCOLA D'ESTIU 2010



Eines web 2.0: tractament de la imatge, el vídeo i el so

És un curs pensat per conèixer algunes eines interessants que hi ha actualment a la xarxa -de les anomenades eines web 2.0- que permeten realitzar diverses tasques de forma fàcil i intuïtiva.
Concretament, es treballaran aplicacions relacionades amb el tractament de la imatge (editors de fotos en línia, àlbums de fotos digitals i altres recursos per mostrar imatges a internet) i diverses eines de producció de fitxers d'àudio i de vídeo (edició en línia, subtitulat, cerca i publicació de clips a portals especialitzats, etc.). Durada: 30h.

Eines Web 2.0: docs google, calendar, blogs, delici.us, mapes conceptuals, i georeferenciació
D'entre les anomenades eines web 2.0, destaquen aquelles que permeten crear diferents tipus de documents en línia i compartir-los amb altres persones que fins i tot, si es vol, poden editar-los.
A més d'aquestes aplicacions, també se'n treballaran d'altres que faciliten la presentació d'un treball, informe, estudi, etc. en línia, tant en forma de projecció de diapositives com de web. Per acabar, es treballaran eines relacionades amb els mapes i el geoposicionament. Durada: 30h.